Intussen in Garmerwolde

Het is een ambitieus plan, qua uitvoering en tijdsdruk, maar als u de foto hierboven vergelijkt met die van hierna dan snapt u dat ik daar blij van word.

Ineens staat er de staalconstructie voor de cyclische trap, een ontwerp van architect Marnix van der Scheer van MX13. Ik vind het bijzonder indrukwekkend en laat graag nóg een paar plaatjes zien.

Nu gaat er heel veel samenkomen: het afbouwen van de trappen met houten platen die geschilderd worden, verder de inbouw van al het installatiewerk, en de inbouw van de verschillende presentaties. Zo hoort dit gat in het dak  bij de inbouw bij ‘Hemelvaart’: na de presentatie hiervan loop je de laatste trap op naar de bovenste verdieping waar je straks een kijk op de ‘hemel’ hebt en sowieso een prachtig uitzicht.

Het is allemaal spannend en redelijk ingewikkeld maar ook een leuke puzzel! En dat ook nog eens onder tijdsdruk want aan het einde van het jaar moet het klaar zijn.


Ook voor het ontvangstgebouw, u ziet het hier met paars dak, komt het nu op de details aan.

De aannemer is nog met de ruwbouw bezig maar er moeten al beslissingen genomen worden over de keuken, de bar, de verlichting, kleuren, maar ook over details als kapstokhaakjes, stoeltjes, deurkrukken, beamer, enzovoorts, enzovoorts …
Heel veel keuzes dus die tegelijkertijd ook definitief zijn want in deze fase wordt het ook gelijk uitgevoerd..

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s